keskiviikko 14. elokuuta 2013

Sähköistä menoa

Eilen töissä sain vahingossa kolme kertaa sähköiskun sähköpaimenesta. Jokos uskoisin että siinä on sähköt päällä? En tietenkään sillä tänäänkin tuli muutama sähkäri. 

Sormiini kehittyy herkästi rakkoja ja niin nytkin. Peukalon taipeeseen tuli rakko. Laiton rakko laastarin yöksi ja tänä aamuna ajattelin vaihtaa sen. Kun poistin teippauksen sormesta se repi rakkoa suojaavan kalvonkin pois. Sattui oiken kivasti kun liikutti peukaloa yhtään. Nyt äiti teippasi puolestani sormeen uuen teippauksen. Pitää töihin kehittää jonkin moinen hanska. Tämä päivä on aika syvältä monellakin tavalla. Sää leikkii kustannuksellani ja hyvä etten lentänyt pois kun odotin bussia kun tuuli niin saaketin kovaan. 


Tänään itketti ihan hirvittävästi ja ajattelin olevani niin paha ihminen kuin voi olla. Jos jokin pieni asia jäi tekemättä koska en kerinnyt sätin itseäni siitä.Tuo on kyllä turhaa. Olen ollut vasta kolme päivää töissä ja oppinut niin paljon ja opin koko ajan. Muuutenkin masentava ajatus hiipi välillä mieleen mutta pyrin vaientamaan sen kokonaan jos on kyse jostain turhasta.

Mutta asiasta kukkaruukkuun. Olen etsinyt /katsonut saisinko liikutus heppaa ja yksi ylläpitäjä tarviaisi apuria. Heppa asuisi jonkun kilometrin päässä Einolan tallilta joten sinne voisi mennä töiden jälkeen ratsastemaan. Mietin vielä huolellisesti että riittääkö aikani siihen varmasti?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti