lauantai 17. elokuuta 2013

Nyrkki silmään!

Näytän ihan turpaan saaneelta :D En sentäs ihan turpaani saanut mutta joku ötökkä (varmaan paarma tai joku) puraisi silmäkulmasta. Silmä turposi nopeasti kiinni koska olen hieman allerginen ötököisen puremille (en pahasti). Tänään se oli ihan punaisen musta ja muuttuu koko ajan mustemmaksi. 
Turpaan tuli :D

Sitten muita kuulumisia. Eilen sain ratsastaa yhden Heli nimisen hepan laitumelta toiselle laitumelle. Helin selkä oli juuri sopivan pehmeä ja leveä että häntäluuhun ei sattunut juurikaan. Sekä sain ratsia yhden Lissen kentällä. Alkuun harhailtiin minne sattui mutta loppua kohden poni paransi menoa. Kävin kaikki askel lajit molempiin suuntiin. Sain jonkin moista säädettävyyttä ainakin ravissa sekä vähän laukassakin. Lisse laukkasi vasemmalle oikein hyvin ja reippaasti mutta oikealle ei oikein tahtonut laukka pyöriä mutta tuli muutama erittäin hyvä nosto. Ehdin ratsia noin puoli tuntia että ehtisin bussiinkin vielä. 

Sää on ollut tällä viikolla kurja mutta oli tosi ilahduttavaa että perjantaina paistoikin aurinko. Olinkin jo kyllästynyt rämpimään kurassa joka päivä. Tänäkin aamuna paistoi aurinko mukavasti ikkunasta. Ihan kuin kesällä :3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti