torstai 22. elokuuta 2013

Ei yhtä ilman toista

Joo, elikkäs niin kuin otsikko sanoo ,ei yhtä ilman toista, koskien silmääni. Viime lauantaina oikea silmäni turposi kiinni kun joku ötökkä purais kulmakarvan alapuolelta, niin nyt on vuorossa vasen silmä. Talutimme kahta heppaa laitsalata talliin ja ympärillä pyöri pieniä ötököitä. Joku ötökkä kerkes purasta silmäkulmasta. Nyt silmä on kovaa vauhtia turpoamassa kiinni. Huomenna näytän taas turpaan saaneelta :D

Tänään sain töissä ratsastaa yhden torinhevos tamman, Hallen. Halle oli alkuun vähän sinne päin. Sain mukavia pätkiä ravia ja laukkaa. Halle vaati kuitenkin aika vahvaa pohkeen käyttöä. Loppua kohti alkoi löytyä Hallen oma moottorikin ja se vaan olisi halunnut viilettää menemmään välittämättä kulmista. "ai, pitääks tässä kääntyä, Tyyyylllssäää!" <- tuo tuntui olevan hallen mielipide ennen loppu käyntejä. 

 Töissä on aikaisempina päivinä ottanut päähän, oman asenteen vuoksi ja huono viikko. Tänään oli kiva päivä vaihteeksi ja jaksoi odottaa että työvuoro loppuisi. Toivottavasti motivaatio pysyy yhtä ylhäällä. 

Olen käynyt tänään ja maanantaina ratsastamassa yhdellä vanhahkolla lv- tammalla, Moksilla.  Moksi on ex-ravuri joka on voittanutkin muutaman tonnin. Nyt tammuska asustaa kahden hevosen yksityis tallilla lähellä einolaa. Moksi on oikein mukava ja kiltti ja valloitti sydämmeni heti ensi silmäyksellä. Huonoina päivinä tällä viikolla mieleni teki mennä moksin luo, hypätä selkään ja unohtaa kaikki muu. Ajattelin että voisin alkaa liikuttelee moksia. Moksille tulee oma sivukin sitten joskus kun jaksan kirjoittaa. 

Pahoittelen harvaa postaus tahtia koska on ollut huono viikko vaikka säät on ollut mitä mahtavimpia. Innostusta kirjoittaa mitään on kadonnut ja kaikki on vain ollut harmaata mössöä. Muutenkin siihe on vaikuttanut ensi viikkon odotus sillä ensi viikolla olen ensimmöstä kertaa töissä ihan ypöyksin. Tähän menessä on aina ollut joku muu kaverina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti