maanantai 27. tammikuuta 2014

pehmeä toffee


Heippa hei taas. Tänään teinkin pehmeää toffeeta toisen kerran mikä onnistui. Ensimmäisellä kerralla tein sen kermasta mikä ei minusta maistunut kovinkaan hyvälle ja hajosi käsiin niin tänään tein sen maidosta. 

Itse tehty pehmeä toffee maidosta maistui ihan omar karkeilta. Ja pysyi hyvin kasassa kun jakoi perheelle maisteltavaksi.

                                  Pehmeä toffee
                   Tarvitset:
  • 1 rkl voita 
  • 1,5 dl sokeria 
  • 1,5 dl maitoa tai kermaa

  1. Sulata voi,
  2. Lisää sokeri ja kerma/ maito
  3. Keitä hiljaisella lämmöllä n. 30 min koko ajan sekoittaen kunnes seos on vaalean ruskeaa.
  4.  Kaada seos leivinpaperille ja anna jäähtyä n. 30 - 60 min.

välivaihe 1.
välivaihe 2.






täydellinen ympyrä :O
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti