Voikreemi
Tarvitset:
- 65g margariinia
- 1/2 tl vanilja sokeria
- 2 dl tomu sokeria
- 1/2 rkl vettä
- Vatkaa kylmä margariini sähkövatkaimella.
- Lisää vanilja sokeri ja sekoita (voi sekoittaa sähkövatkaimella)
- lisää tomusokeri neljässä erässä eli noin 1/2 dl kerrallaan (suosittelen puu lusikkaa sekoittamiseen)
- Lisää vesi ja sekoita kunnes seos on voidemaista.
- Seos on aika tiukkaa joten voit laittaa kreemin mikroon 10 sekunttia täydellä teholla.
Voikreemiä voi käyttää muffinien päällä, kakun päällä tai lähes missä vain makeassa. Ennen sokerimassaa kannatta laittaa voikreemiä kakun päälle jotta sokerimassa tarttuu kakkuun, eikä ala "itkeä".
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti