perjantai 9. elokuuta 2013

Kiiree joka paikkaan

Alkuun pahoittelen etten ole kerennyt postailla sitten maanantain. Tiistaina kävin kampaajalla hemmoteltavana kun sinnekin pääsee ani harvain ;D päähäni pistettiin uusi väri. Semmoinen oikein tummanpunainen kupari, mikä ei oikein kuvissa taho näkyä. Tiistaina hypittiin pikkusiskon kanssa trampoliinilla ja kuvailin meidän pihaa. 

Keskiviikkona oli naapurin synttärit ja ei tehty mitään ihmeempää kuin pomppimista trampalla. 

Torstaina oli koko ajan sellainen tunne että kiire, kiire, kiire, sillä torstainan muutimme takaisin arki asuntoomme. Meillä on kaksi asuntoa. Toinen isäni omistuksessa ja kauempana keskustasta. Isällä asumme lomilla ja viikonloppuina. Toisessta asunnossa joka on lähempänä kouluja asumme vuokralla ja vain arkisin. 
Olo oli kuin olisi muuttamassa toiseen kaupunkiin mutta me muutimme kaupungin sisällä ja asuntojen välillä on noin 11km matka :D autolla menee 10 min ajaa se matka. 

Tänään kävimme kauppa kierroksella ostaa kaikki mitä tarvitaan kaappeihin. Ei ois millään jaksanut keskittyy siihen. Olimme äitin kanssa kuin pikkulapset. Ei oikeasti ois jaksanut millään vaikka emme käyneet kovin monessa paikassa. Kävimme imatran koskella ja kirjastossa sen jälkeen jätimme siskoni kian ja sirun kotiin laittaa pakasteet pakkaseen ettei ne sula. Äitin kanssa kävin kirppiksellä josta löysin pitkän ruutu paidan, farkkulegginssit ja t-paidan. kirppiksen jälkeen kävimme kahdessa ruoka kaupassa ja tokmannilla. Tavaraa ei ollut sinänsä paljoa mutta ei ois huvittanut kantaa niitä sisälle. 

Enään kaksi päivää että työt alkaa. Vitsi et alkaa jännittää. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti