sunnuntai 1. syyskuuta 2013

On seisottava omin jaloin

Ensiksi valitan harvaa postaus tahtia koska en yksinkertaisesti jaksa kirjoittaa useammin. 

Tällä viikolla olin yksin töissä koska muut työntekijät olivat teoria jaksolla harjussa. Toki tallin omistaja auttoi ja yksi työntekijä joka ratsuttaa koulun hevosia ja läpiratsastaa/sisään ratsastaa nuoria hevosia, auttoi myös. He auttoivat varsinkin tarhauksissa. Itse jouduin hoitamaan kaiken muun. Maanantai oli yhtä kaaosta kun en pysynyt aikataulussa ollenkaan. Loppu viikko meni helpommin. Pysyin jopa aikataulussa hyvin. 

Illat olen ollut sisällä ja rentoutunut ja ollut juoksematta koska lonkaan vihloo välillä kun kävelen. Nyt se on mennyt jo ohi. Selkä on viikonlopun aikana jäykistynyt. Viikonlopun olen periaatteessa istunut hierovassa tuolissa koko ajan. Hyvin on vetreytynyt selkä ja nyt se ei ole jäykkä toiselta puolelta. 

Perjantaina ratsastin Luci nimisellä ponilla. Luci on suomalainen ratsuponi ruuna vaikka luulin nimen takia tammaksi. Lucin kanssa harjoittelin pysähdyksiä ja peruutuksia. Hyvin pysähtyi käynnistä ja ravistakin. Luci pysähtyi heti kun pyysi. Peruutuksetkin sujui hyvin. Loppussa Luci käänsi peränsä kentälle päin kun  pyysin peruuttamaan. Otin myös laukkaa molempiin suuntiin. Lucin laukka ei ole mikään helpoon istuttava. Laukka oli itsestään reipasta mutta ravi oli hieman tahmeaa ja sai vähän tsempata lucia ravissa. Käyntikin oli reipasta alusta alkaen. Ratsastin puoli tuntia yhteensä. Luci on ihana poni mennä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti